19 квітня у ЗДО «Калинка» стартував Тиждень психології. У понеділок із дітьми середнього та молодшого дошкільного віку груп «Веселка» та «Сонечко» були проведені заняття, направлені на розвиток пізнавальних процесів та дрібної моторики. Особливо вихованцям сподобалися нетрадиційні техніки малювання пальчиками та ватними паличками.

 

У вівторок до занять долучилися діти груп «Суничка» (середній дошкільний вік) та «Горобинка» (старший дошкільний вік). Вихованцям найбільше припало до душі створення букету для Аліси за допомогою техніки штампування зім’ятим папером та гра-дослід з водою.

 

 Гра-дослід "Чарівна картина" з дітьми середньої групи "Суничка" 

21 квітня участь у заходах прийняли діти старшого та молодшого дошкільного віку груп «Перлинка» та «Мальва». На розвивальних заняттях дітлахи зустрічали весну та здійснювали захоплюючу подорож у казку.

 

Цікавого заняття дочекалася і група «Ромашка». Діти середнього дошкільного віку охоче взяли учать у «Святі кольорів». Найбільше їх вразила чарівна картина від гостей.

 

23 квітня Тиждень психології дійшов до завершення. Останніми до нього приєдналися групи «Струмочок», «Дзвіночок» та «Капітошка». Малята раннього віку весело провели час із Зайчиком-побігайчиком, а вихованці старшого дошкільного віку освоїли нову техніку малювання.

Відео