Літо є найбільш сприятливим періодом для укріплення здоров’я, загартування та всебічного розвитку дитини.
З метою збереження та зміцнення фізичного, психічного, духовного здоров’я дітей у дошкільному закладі протягом літа проводилися спеціальні загартовуючі процедури (фізичні заняття босоніж, ходьба по «доріжках здоров’я», корегуючі вправи після денного сну), були сплановані та проведені ігри-забави з піском та водою, екскурсії, цільові прогулянки, розваги, конкурси малюнків на асфальті. Великого значення  протягом дня відводили формуванню культурно-гігієнічних навичок.
Протягом оздоровчого періоду вихователі залучали батьків до співпраці. У батьківських осередках були оформлені інформаційні стенди з рекомендаціями та порадами «Профілактика теплових та сонячних ударів», «Небезпечні комахи», «Дитина і дорога», « Обережно, гриби!», «Відпочиваємо біля водойми» та інші.
Позаду веселкове літо…Для наших маленьких вихованців воно було цікавим, захоплюючим та змістовним. Усі проведені протягом літа заходи запам’ятались дітям новими враженнями від побаченого, малята поповнили свої знання, їх тіло здорове, а очі сяють – поставленої мети досягнуто!

Відео