Наш дошкільний заклад спрямовує свою роботу на збереження та зміцнення здоров’я дітей, формування здорового способу життя дошкільників, їх активної життєвої позиції щодо власного здоров’я з використанням сучасних здоров’язбережувальних технологій.
Найцінніше – здоров’я і життя дитини. Часто ми забуваємо про те, скільки несподіваних небезпек чекає людину на життєвому шляху.
Людина може запобігти біді, уберегти себе від небезпеки, якщо буде володіти елементарними знаннями з основ безпека життєдіяльності. Знання ці формуються в процесі виховання, навчання дітей. Забезпечення безпеки їх життєдіяльності є актуальним педагогічним завданням.
У рамках Тижня безпеки, що проходив з 21 жовтня по 25 жовтня 2019 року, були проведені заняття, ігри, бесіди з дошкільниками з таких тем: «Сам удома», «Уроки безпеки для водія і пішохода», «Дорожні знаки знай та про безпеку дбай», «Куди їдуть автомобілі?», «Можна - не можна», моделювання ситуацій «Заблукали у лісі», «Відчинене вікно»,  «Збираємося на прогулянку до парку», «Загубився на вокзалі» тощо.

Відео