Із 11.10 по 13.10 у нашому закладі пройшов Тиждень знань з безпеки життєдіяльності, головною метою якого було поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя.

Робота з безпеки життєдіяльності в нашому закладі проводиться постійно. На цьому тижні наші вихованці закріплювали знання правила пожежної безпеки, дорожнього руху, правила поводження з небезпечними предметами, першочергові дії в надзвичайних ситуаціях.

У рамках Тижня безпеки були проведені заняття, вікторини, тематичні бесіди, читання літературних творів, сюжетні ігри з таких тем: «Дороги бувають різними», «Про безпеку дбаємо – дорожні знаки вивчаємо», «Сірники – не іграшка», «Коли гра не доводить до добра», «Небезпечні іграшки», «Свої – чужі», «Їстівне – неїстівне», «Як ведмедик грався сірниками», «Веселий автобус», «Що корисно для здоров’я» тощо.

Педагоги сприяли формуванню навичок спостережливості, вихованню бережливого ставлення до свого життя, уміння самостійно приймати рішення в екстремальних ситуаціях.

 

Відео