Казка – чарівний світ, де живуть фантастичні герої, з якими весь час трапляються веселі пригоди.

У казці легко можна вирішити будь-яку проблему, стати невидимим, змахнути чарівною паличкою і змінити світ, перемогти будь-яке зло.

Дітки дуже люблять фантазувати, уявляти себе персонажами улюблених творів, наслідувати їх поведінку, діяти від їх імені.

Тому проведення казок у театральній студії – це завжди свято, радість для наших вихованців.

Із дітьми молодшого дошкільного віку було організовано та проведено казку «Свято в лісі» . Тут малята перетворилися на лісових мешканців, яким сумно жилося в лісі, тому вони вирішили влаштувати свято. Кожен персонаж продемонстрував свої таланти. Свято вдалося на славу.

Із дітьми середнього дошкільного віку було організовано виставу «Нові пригоди Колобка». Головний герой – Колобок  мандрував лісом  та зустрів нових друзів із якими весело провів час.

Із дітьми старшого дошкільного віку було організовано екологічну виставу «Допоможемо звірятам ліс від сміття врятувати». Збереження чистоти довкілля є вагомою екологічною проблемою. Головні герої вистави розповіли про те, що ліс це їхня домівка, і забруднення довкілля шкодить як тваринному, так і рослинному світу. Герої закликали всіх пам’ятати правила поведінки в лісі під час відпочинку.

Відео