У травні святкують випускні вечори не лише школярі, але й маленькі дошкільнята – вчорашні малюки, а в майбутньому – першокласники.
Красиво й урочисто пройшло свято у нашому садочку. Випускний бал "Прощавай, моє дитинство веселкове" у маленьких сердечках залишиться назавжди.
Цього року з садочка «Калинка» випускається 50 вихованців.
Яскрава зала, чарівні дівчатка та елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей - усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня... І ось перші звуки чудової пісні «Зачекай, моє дитинство» та святковий вхід із різнокольоровими кульками, яскраві таночки, веселі пісні та прощальний вальс.
Маленькі випускники у своїх віршах прославляли садочок, прощалися з улюбленими іграшками, висловлювали свої мрії на майбутнє, дякували усім працівникам за щиру турботу. Слова вдячності малята висловили тим, хто протягом кількох років допомагав їм пізнавати світ, рости вихованими, здоровими і чуйними, тим, хто піклувався і дбав про них. Навіть через багато-багато років малята пам’ятатимуть і перші казочки, і прогулянки, і свята в садочку, і перші літери, написані власноруч під дбайливим поглядом вихователів, і смачну кухню, і чисте подвір’я…
Із вітальним словом до маленьких випускників звернулися завідувач ДНЗ Маргарита Юріївна Холошенко, секретар Лебединської міської ради Оксана Анатоліївна Древаль та голови батьківських комітетів Тетяна Миколаївна Шупик та Олена Валеріївна Голуб. Вони побажали діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання у школі.
Свято минуло швидко, а попереду у випускників та їхніх батьків відповідальний період – підготовка до школи. Успіхів вам, дітки, а батькам - терпіння й мудрості!

Відео