Особливу увагу педагоги дошкільного закладу «Калинка» приділяють створенню розвивального середовища, яке б сприяло розвитку в дошкільників природничої компетентності, вмінню спостерігати, аналізувати, берегти, турбуватись, передавати свої враження.
7 листопада 2018 року для студентів педагогічного коледжа були проведені відкриті показові заняття з розділу «Дитина у природному довкіллі». Майбутні педагоги мали змогу відвідати заняття з тем: «Спостереження за черепахою» (вихователь групи молодшого дошкільного віку «Перлинка» Костюк Т.Ф.), «Мандрівка з братами-кухарами» (вихователь групи середнього дошкільного віку «Сонечко» Дрюхіна К.О.), «Де живе повітря» (вихователь групи старшого дошкільного віку «Суничка» Добровольська Ю.О.).


Усі заняття були присвячені збагаченню уявлень вихованців про живі організми і природне середовище, багатоманітність явищ природи, причинно-наслідкові зв’язки у природному довкіллі та взаємозв’язок природних умов, рослинного і тваринного світу, позитивний і негативний вплив людської діяльності на стан природи.

Музичне виховання є органічною складовою всього навчально-виховного процесу в нашому дитячому садку. Воно відіграє важливу роль у гармонійному розвитку дитини.
8 листопада 2018 року для студентів педагогічного коледжу було проведено музичне заняття підготоване музичним керівником Кравченко І.М. з дітьми середнього дошкільного віку «Осінній вернісаж».

Відео