Конкурс-огляд з підготовки груп до нового навчального року є формою контролю за підготовкою дошкільного навчального закладу до початку навчального року.
Даний конкурс сприяє вдосконаленню розвивального середовища дошкільного навчального закладу в цілому і кожної групи зокрема.
За результатами конкурсу було визначено, що в дошкільному закладі  створені належні  умови для  навчання і виховання дітей,  здійснені відповідні роботи щодо підготовки матеріально-технічної бази та створення належних санітарно-гігієнічних умов.


Групові приміщення закладу підготовлені до прийому дітей, облаштовані  всі групові осередки відповідно віковим особливостям дошкільників. Педагогами закладу  поновлено дидактичний та роздатковий матеріал,естетично оформлені інформаційні осередки для батьків.
За результатами конкурсу оголошено подяки за якісну підготовку до нового навчального року колективам груп старшого дошкільного віку "Ромашка" (вихователі Костюк Т.О., Суббота Н.М.),"Суничка" (вихователі Добровольська Ю.О.,Піскова І.М.,),"Веселка" (вихователь Лихина І.І.,) та групи молодшого дошкільного віку "Перлинка" (вихователі Костюк Т.Ф., Осьмачко О.І.).

Відео